Våra produkter håller högsta kvalité, därför lämnar vi 10 års garanti på både material och funktion vid fönsterbyte. För oss är kvalitén på monteringen lika viktig som produktkvalitén. Därför lämnar vi också 10 års garanti på montaget.

 

Fönsterbyte med helhetslösning som ger er trygghet

Det finns mycket att tänka på när man ska byta fönster, montage och tillbehör. Hos Fönsterhuset har du kontakt med en fönsterexpert genom hela fönsterbytet. Din fönsterexpert vet exakt vad som behövs i just ditt fall. Det ger dig mer tid till annat.

Våra fönster och dörrar i trä/aluminium är tillverkade i Sverige (Småland och Hälsingland), och är anpassade efter vårt nordiska klimat. Du får ett behagligt inomhusklimat samtidigt som fönstren är tåliga och håller länge. En gedigen tradition och kunskap sedan 1927. Alla hem är unika. Därför kommer din fönsterexpert hem till dig och presenterar Fönsterhusets produkter. Du får ett komplett pris på fönsterbytet inklusive montage. När du är redo att beställa görs en kontrollmätning. Då bokas även en tid för montage för er.

Därför väljer Ni Fönsterhuset

  • Rikstäckande verksamhet
  • Måttanpassade produkter
  • Certifierade montörer
  • Kostnadsfria hembesök
  • 10 års garanti på produkter och montage
  • Fast pris (inkluderat med ROT-avdrag)
  • Vi hjälper dig med  finansering
  • Ingen förskottsbetalning

 

Certifierade fönsterexperter

Våra fönsterexperter är utbildade och certifierade. Med mer än 20-års erfarenhet. Ett fönsterbyte är ett omfattande projekt som ställer mycket höga krav på den som utför arbetet. Tillvägagångssättet skiljer sig beroende på vilken typ av fastighet – fasad det handlar om, och hur de befintliga fönsterna och dörrarna är monterade.

Fast pris (inkluderat med ROT-avdrag)

Vi räknar på allt. Hos Fönsterhuset betalar du först efter slutfört montage. Det ger dig som kund en extra trygghet och garanti på att du får vad du betalar för Det gör att du vet vad ditt fönsterbyte kommer att kosta och du slipper onödiga överraskningar. Det är en del av vår helhetslösning.

Med ROT-avdraget betalar du bara 70% av arbetskostnaden. Uppgifter om ROT-avdraget framgår tydligt i den offert du får från oss. Fönsterhuset utför ansökan

Delbetalning av ditt fönsterbyte

Vi ger dig möjlighet att förmånligt dela upp din betalning. Gör ditt fönsterbyte möjligt redan idag mot en fast månadskostnad. Genom bättre isolerande fönster minskar du i gengäld din energiförbrukning och med den din uppvärmningskostnad, det tjänar både du och naturen på!
Läs mer om finansiering av nya fönster & dörrar.